image

DUO CAFFE BANEASA

B&B DUO CAFFE in zona Baneasa le ofera oaspetilor cea mai buna varianta de cazare in sistem "bed&breakfast", pentru o experienta unica in Bucuresti. Un decor modern, autentic, fiecare camera reprezentand un oras din Romania, avand facilitati multiple(bai proprii pentru fiecare camera, internet prin fibra optica de cea mai buna calitate, Smart Tv, pardoseli de lemn, geamuri din termopan si plase pentru tantari),parcarea generoasa , intimitatea si ospitalitatea, fiind motivele pentru care turistii aleg sa petreaca cel putin o noapte la noi.

Zona Baneasa prezinta avantajul proximitatii atat fata de Aeroport, Therme, Gradina Zoologica, Academia de Politie, Baneasa Shoping Center, Promenada Mall, Muzeul Satului, Arcul de Tiumf, Parcul Herastrau cat si fata de Gara de Nord. In acelasi timp, sectorul 1 este cel mai "verde" si mai linistit sector al Capitalei, care gazduieste cele mai multe obiective turistice. Pentru cei in calatorie de afaceri exista avantajul de a fi la distanta mica de majoritatea sediilor de firme.

image

B&B DUO CAFFE BANEASA poate gazdui un maxim de 20 persoane, avand la dispozitie 5 CAMERE DUBLE, 2 CAMERE TRIPLE SI O CAMERA MARE PENTRU 4 PERSOANE.

‣‣ pret camera pentru o singura persoana-119 lei/noapte;
‣‣ pret camera pentru 2 persoane-149 lei/noapte;
‣‣ pret camera pentru 3 persoane-169 lei/noapte;
‣‣ pret camera 4 persoane-199 lei/noapte.

Rezervari se fac la urmatoarele numere de telefon:
0765 685 348,  0729 522 555